Estrenes per a hui Divendres

Vistes: 315
0 0
Temps de lectura57 Segons

Hui divendres, continuem afegint programes a la nostra graella de programació. Als ja coneguts Melomanízate(18h) i Pimpers Paradise(17h), hui afegim 3 propostes més:

La primera d´elles es un programa que ens apropa a la pilota valenciana, Val i 30(13:30h) i tota l´actualitat de l´esport més valencià. Un programa editat a Ràdio Túria, l´emissora veïna del Camp del Túria, l´Eliana.

La segona proposta ens arriba també d´una localitat veïna com es Godella. Parlem del programa Epic Time(19h). Un programa que tractarà els videojocs i l´anime japonés.

I per a finalitzar amb les novetats hui, desde Radio l´Om a Picassent, farem un recorregut als festivals de música del nostre país amb la proposta Festivalejant(21h).

El dia acabarà amb música electrònica, una fórmula que hem renovat, amb música remember, sesions de dj´s a mítics clubs i festivals, però també lo més actual, deep house, EDM, house comercial, dance, techno. Una bona barretja per a que les nits del cap de setmana, no vos faja falta eixir de casa per a poder ballar amb els ritmes més actuals.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %