Parada tècnica

Durant els propers dies anem a realitzar una parada tècnica per realitzar manteniment d´equips i no podreu escoltar la nostra emissió amb normalitat.

Com es habitual, els equips tècnics necessiten també passar revisions per a maximitzar la seua vida i la seua eficiencia. I abans d´acabar aquest 2017, anem a realitzar esta parada que malhauradament, ens privarà de poder emitir la nostra programació habitual per uns dies. Esperem poder realitzar-la lo més aviat possible i poder compartir amb vosaltres la nostra graella i els nostres continguts quant més prompte millor. Al ser una emissora humil, no tenim l´opció d´utilitzar equips secundaris per no interferir en les emissions, i per tant, no podem fer altra cosa que parar, per agafar força i ficar punt i final a este 2017 amb moltes forces renovades.

Lamentem les molèsties que pugam ocasionar, i si es possible, intentarem al menys, que pugau seguir escoltant-nos a través de l´emissió on-line desde esta pàgina web a partir del dimecres o el dijous 14 de Decembre.