Arriben canvis a la nostra graella de programació

Ja portem 3 messos de temporada 2017-18, i estem preparant alguns canvis en la nostra graella, esperant d´esta forma poder complaure a la nostra audiència millorant algunes coses, afegint, removent o reforçant altres.

Un dels primers canvis més significatius es el de la franja nocturna. Els programes que començaven a les 22h, començaràn a partir de les 23h, per a facilitar l´escolta, ja que considerem que les 22 era massa prompte i molta gent no ens podien sintonitzar. A més reforcem la part cultural d´esta franja incloguent el magazin cultural Tapeando els dimarts, sustituint al programa “A tornadia”, que desapareix de la nostra graella degut a que en molts casos duplica el contingut del programa amb altres propis dedicats a la mùsica rock.

Reforcem també la franja més jove, la de les nits del cap de setmana. I ho fem sumant una nova proposta que ens arriba de la mà de Ximo Noguera i la seua “3à Onada“. Un programa de mùsica electrónica, amb monogràfics sobre pioners d´aquest estil musical. Podreu escoltar-ho tots els divendres i dissabtes a partir de les 22h. De la mateixa forma, unifiquem els horaris d´emissió de Festivalejant, que passen als divendres i dissabtes a partir de les 21h, en dos edicions diferents cada dia, no repetint-los.

Els dissabtes hem reorganitzat també els horaris de les nostres repeticions matinals. Comencem amb Ràdio Escola, a les 9:30, seguit de Dades i Fets (10:30h), La radio en colectivo (11h), Parlar per parlar (12), i dos esportius, TúriaSport Ràdio (12:30h) i Val i 30 (13:30h). I també per les vesprades del dissabte repetirem Tapeando (16h) i a les 17:30h, RitmoBétera.

I no podem oblidar-nos de les Falles, ja que durant part de Gener, Febrer i Març, tindrem els especials “Parlem de Falles“. Este any estrenem nova veu que realitzarà les entrevistes a les comissions falleres de Bétera, Paula Asensi. Els dimecres a partir de les 20, les Falles tornen amb un dels programes més seguits de la nostra emissora.

Esperem que vos agraden estes millores, i continueu recolçant-nos com sempre ho feu, i es que vosaltres sou la part més important de Ràdio Bétera.