Actualitzacions de la web Abril´18

Esta setmana hem realitzat algunes actualitzacions a la nostra web. Vos indiquem algunes de les novetats:

  • Hem modificat la forma d´emmagatzemar els nostres audios al nostre podcast d´Ivoox, separant per programes individualment i no tots alhora en un mateix directori, cosa que dificultava la búsqueda d´algun capítol, millorant així la seua organització.
  • Hem creat al menú horitzontal, una nova pestanya, anomenada “PodCast“. Allí trobareu els podcast organitzats per programes, tant els propis com els de la Xarxa d´Emissores Municipals Valencianes, i amb un reproductor independent per a cada programa, sense la necessitat d´eixir de la pàgina.
  • Al crear la nova pestanya “Podcast” ja no podreu cercar el llistat dels programes a la secció “programació/programes”, que queda només per a la descripció de cada programa, i les novetats i actualitat de cadascú d´ells.
  • A poc a poc, estem completant els programes que ens faltaven per pujar.
  • Pròximament crearem també un espai per a pujar totes les entrevistes realitzades aquesta temporada al programa “Bétera al dia“, i completar d´esta forma el seu propi podcast.