El Rall

Defineix l´Acadèmia Valenciana de la llengua que un rall ès un ormeig de pesca que consistix en una xàrcia de forma circular amb ploms en tota la base del perímetre i proveïda, en el centre, d’una corda, que servix per a tancar-la i recuperar-la, i que s’utilitza per a la pesca a poca fondària. Bona forma de definir el nou programa que comença el divendres a les 10h.  Desde la #XEMV (Xarxa d´Emissores Municipals Valencianes) anem a produir de forma conjunta un nou espai anomenat “El Rall” en el que al voltant de 20 emissores de la Comunitat Valenciana tindrem un lloc a les nostres graelles per a dur-vos informació local, ficar en valor els nostres pobles i ciutats, les nostres associacions, la nostra gent, el valencià i la nostra música, les nostres costums i les nostres tradicions.  Un projecte que ens fà molta il·lusió compartir amb totes i tots vosaltres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *