Eleccions municipals 2019, programa especial

El diumenge 26 de Maig celebrem eleccions a Bétera. De nou, tenim una cita amb les urnes per a triar als nostres representants polítics. En esta ocasió votarem per a triar representants a Europa i també al nostre municipi. Per això, Ràdio Bétera realitzarà un programa en directe, des de les 22h. En aquest programa vos donarem a conéixer els resultats electorals d´esta emocionant nit.

A més, intentarem tindre les valoracions dels mateixos protagonistes d´esta nit electoral al moment de tindre els resultats pràcticament confirmats.

Serà una nit emocionant i llarga, i desitgem que la viviu amb nosaltres. Volem que sigueu els primers a saber que passa a Bétera, i que escolteu de primera mà com valoren els nostres polítics els resultats electorals.

El Diumenge 26 de Maig, i des de les 22h, vos esperem a través del 107.9FM, també des de la nostra emissió web en esta mateixa pàgina, i també a través del nostre perfil de Facebook, on anirem donant i actualitzant les informacions i els resultats d´estes eleccions.

Vos esperem!