Bétera prop de tu

Ja tenim en marxa una nova proposta radiofònica a la nostra emissora. Cada dimecres, els Regidors i Regidores de l´equip de Govern passaràn pels micros de la nostra emissora per a parlar-nos del treball que realitzen en les seues àrees. A més d´escoltar el programa en directe, podreu vore cada divendres a les Xarxes Socials de l´Ajuntament el vídeo de l´entrevista.

Ací vos deixem el primer dels vídeos-resum amb l´entrevista realitzada al primer programa, a Elia Verdevio, com a Regidora d´Esports, de Comunicació i d´Agricultura:

Bétera prop de tu – Elia Verdevio 05/02/2020

¿Conoces 🔹Bétera prop de tu🔹?El pasado miércoles la Alcaldesa de Bétera, Elia Verdevío, inauguró un nuevo espacio radiofónico en Ràdio BéteraTe lo perdiste❓Disfruta del vídeo resumen aquí 👇 o escucha el programa íntegro en 👉 shorturl.at/nW158

Publicada por Ayuntamiento de Bétera en Viernes, 7 de febrero de 2020

I si voleu el programa integre, podeu escoltar el nostre podcast ací:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *