Podcast Ràdio Bétera

Vistes: 25
0 0

Hui afegim una nova proposta esportiva a la nostra graella de programació. Deprés d´escoltar una nova entrega de Dades i fets(13:30) podreu escoltar la primera emissió de TúriaEsport Ràdio (14h). Un programa destinat a informar-vos dels resultats esportius dels equips de bàsquet i futbol, tant masculins i femenins, del camp del Túria.

També vos recordem que esta vesprada a les 17h, tindreu la repetició d´Epic Time, el programa de anime, manga, i videojocs, per donar pas a una nova entrega d´Escola Valenciana (18:30h).

I per la nit, a les 22h, una nova entrega per a continuar recorreguent Australia amb els amics de Musicum Iter.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies