Podcast Ràdio Bétera

Vistes: 284
0 0

Hui comencem una nova aventura amb el col·legi “Lloma del Mas”, i amb la classe dels  “Astronautes”.  Les xiquetes i xiquets de 4 anys d´infantil B ens van a fer disfrutar amb les seues històries setmanals. I es que, durant les properes 5 setmanes visitarem el seu centre escolar per a que ens parlen de moltes coses. Viurem amb ells el seu dia a dia a classe, els seus projectes, i també parlarem dels Drets del Xiquet, i com els treballen amb els seus professors.

Ana Cañadas conduirà este espai, coordinat amb la seua professora, Amparo del Valle, en el que els menors seran els protagonistes  d´estos programes especials.

Si voleu escoltar-los, vos donem 3 oportunitats. Divendres a les 12:00h, dissabtes a les 9:00, i diumenges a les 19h. I com sempre podreu seguir-los desde el 107.9FM i a través de la nostra emissió web, en esta pàgina.  A més, durant la setmana podreu disfrutar-los també al nostre podcast d´Ivoox, per fer una descàrrega, o escoltar-ho en streaming.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies