Podcast Ràdio Bétera

Vistes: 58
0 0

Com és tradicional, al mes d'Octubre l'emissora local de ràdio, Ràdio Bétera comença la seua temporada que s'allarga fins al mes de Juny. Aquest any a més, celebrem el dècim aniversari d'aquesta emissora, i serà un any particularment especial, ja que entre altres coses, hem incrementat prou la producció pròpia, amb la inclusió de més programes realitzats als nostres estudis que vénen a sumar-se als ja tradicionals, els coneguts “Corred al cine insensatos” (Cinema i series), “Melomanízate” (Rock), “Parlem de Falles”, “Andando y viendo” (Magazín cultural).
Els matins continuen començant amb el magazín matinal de 3 h diàries en directe, “Bétera al dia”, de dilluns a divendres, amb una primera hora dedicada a la informació, i les dos que resten, temàtiques, parlant de l'actualitat esportiva, medi ambient, literatura, música, viatges, cuina, agenda cultural, salut, cinema, però sobretot pendents de l'actualitat local per a oferir-vos entrevistes o notícies. A banda, tornarem a “Redescobrir Bétera” amb aquest programa en què parlem mensualment de la història de la nostra localitat, amb convidats i temes molt curiosos, i que realitzem amb l'ajuda de Jorge Alonso. Afegim dos nous programes esportius, per un costat, “Poliesportiu de Bétera” que ens durà els resultats de les escoles formatives del municipi, i també els horaris de les següents jornades, i per altra, “Club de muntanya” on parlarem d'esports de muntanya, de senderisme, d'esports d'aventura o de neu, escalada, etc. En definitiva, parlarem d'activitats que es poden realitzar a la muntanya i que tant a l'alça estan actualment. També com a novetat tindrem un espai dedicat a la televisió (¡Cómo están ustedes!), amb novetats de sèries i programes nacionals, crítiques d'espais, recordatoris de moments televisius, i molt d'humor. També aquest any estem molt contents de poder anunciar que l'associació ASSTEC tindrà un propi espai a la nostra emissora on parlaran de les seues activitats, posarem en valor científics de Bétera, divulgarem ciència i cada mes, tindrem una hora en la qual elles i ells seran els protagonistes de les vesprades. Per si no n'hi hagués prou, aquest any també incrementem la producció pròpia dedicada a la música amb dos nous espais, per una banda, un programa nocturn dedicat al rock menys conegut i menys comercial, anomenat “El Mensajero”, i un espai de cap de setmana dedicat als dj´s i al remember dels anys 90 i principis del 2000 amb Dj Rapon al capdavant, barrejant els millors temes d'eixa època meravellosa, que completarem amb altre programa de remember dels anys 80, amb la producció de Kike Vallés i el seu “Sindicato del Vinilo”. Tampoc faltarà aquest any els ja coneguts de la nostra emissora “Tapeando” i “Rock & Cómics”, que ens arriben des de una producció externa a la nostra emissora, però que ja porten vàries temporades amb nosaltres.
Per completar la nostra graella, i gràcies a formar part de la XEMV, tenim una varietat d'espais radiofònics per a totes les edats i gustos, que segur fan que en algun moment del dia, tingues la necessitat d'escoltar-nos.
Aquest any repeteixen programes com TúriaSport Ràdio que és fa a Radio Túria, i parla dels resultats de futbol i bàsquet del Camp del Túria. També des de l'Eliana continuarem emetent Val i 30, dedicat a la pilota valenciana, o Pimpers Paradise, de reggae. Aquest any també sumem “Nutrición con corazón” i “Reflejos tras la lluvia” un programa de texts literaris i música.
Des de Radio Manises, emetrem programes musicals com “El guateque” o “Baül Musical”, i un programa de viatges arreu del món “De viatge”. “Cuida't amb mi” tornarà a sonar aquesta temporada des de La Veu d'Ondara, i també repetiran en antena, des de Alzira, “Parlar per parlar” sobre el valencià, “La tercera onada” i els seus monogràfics sobre grans dj´s i formacions de música electrònica, i “La hora más corta” dedicat al jazz. A Picassent i Ràdio l'Om acudirem per a escoltar “Xafant bassals” per a rebre consells sobre educació infantil, i també repeteix “Festivalejant”, dedicat als festivals musicals nacionals. També tornem a incloure des de Ribaroja Radio “Xé que animals!”, sobre el món animalista, i sumem un programa on la dona serà la protagonista “Ulleres Violeta”. Des de Albal i Ràdio Sol, continuarem comptant amb “El rincón del arte” i el seu flamenc, i des de Radio Concentaina, “Una nit al castell”, amb relats i texts amb llegendes i molt de misteri. Des de Altea aquest any ens arriba una altra proposta musical per a gent adulta, “Rebobina”, i des de Radio San Vicente, “La voz imprevista”, per a poder relaxar-se al llit amb música i poesia. Acabem el repàs a la nostra programació amb el programa que ens arriba des de La Llosa FM, “Motor a punt”, un programa sobre motor, competicions, novetats, etc.

Una nova programació que vindrà acompanyada de diverses fórmules musicals per a segons el dia i l'hora a la qual ens escolteu. Podeu trobar més informació sobre cada programa a la nostra web, i també els horaris de cadascú d'ells, o els seus podcasts per a tornar a escoltar-los o descarregar-los en el moment que vullgueu (www.radiobetera.org).

A més, la graella mai acaba de tancar-se perquè la nostra emissora sempre està a punt per a rebre noves propostes de persones o col·lectius del nostre municipi, i que vulguen desenvolupar els seus propis espais radiofònics, adreçant-se al següent e-mail: radiobetera@betera.es.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies