Podcast Ràdio Bétera

Vistes: 45
0 0

Com és habitual, amb l´arribada de la tardor, arriben els nous programes i la nova temporada a la nostra emissora.

No oblidem que som una ràdio local, i que Bétera ha de girar al centre de la nostra emissora. Per això hem redissenyat el magazín matinal de la nostra emissora. Volem que siga l´eix vertebrador de la informació local, més que mai. Apostarem per la informació local, amb més entrevistes, més participació de la gent de Bétera. Vos presentarem les associacions per a fomentar-les i que pugueu conéixer-les a fons. Continuarem parlant de la història de Bétera, i vos comptarem que ha passat amb els nostres esportistes locals, a poder ser en primera persona. Volem continuar arribant a les vostres cases, i volem que ens deixeu entrar.

Per aquesta temporada també hem reformulat la nostra graella, donant un impuls a la cultura. Per això, de dilluns a dijous a partir de les 22h, podreu escoltar quatre propostes que tenen molt a vore amb la literatura, els llibres, i el plaer de llegir.

També continuem apostant per la música, oferint aquest any més estils musicals que mai. Gràcies a aquesta aposta, viatjarem sense eixir de casa, mitjançant de música brasilera, música folk, música de tot el món. A banda dels espais amb els quals ja comptàvem, com clàssica, jazz, flamenc, rap/hip hop o pop/rock. Però també continuem apostant pels grans èxits de tota la vida, en castellà o en altres idiomes. Sense oblidar-nos d´estils actuals per als més jóvens, sessions de dj´s, o remember.

Si parlem d´esports, hem de parlar d´una important novetat, i és que a partir d´ara podreu estar al dia de tot el que passa amb el Valencia CF, amb un programa específic. A més mantenim propostes de motor, tradicionals com la Pilota Valenciana, o l´esport comarcal.

També el cinema, les series o la televisió tindran el seu moment a la nostra emissora.

La gent que gaudeix amb els videojocs està d´enhorabona. De nou comptem amb un espai per als gamers de Bétera.

Vos animem que descobriu la nostra nova graella de programació, que trieu els espais que més vos agraden, i que vos apunteu en l´agenda els horaris per a no perdre-vos cap d´ells. Però com sempre, teniu l´opció d´escoltar-los sempre a través del nostre podcast que aniran actualitzant-se contínuament.

I recordeu que la nostra graella sempre està oberta per a més novetats. Si vos agradaria realitzar un programa, només heu de cridar-nos al 961698321 o enviar-nos un e-mail radiobetera@betera.es i parlem del projecte, i de com fer-lo realitat. Les nostres portes estan obertes per a totes i tots.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies