Podcast Ràdio Bétera

Vistes: 214
0 0

Ja tenim en marxa una nova proposta radiofònica a la nostra emissora. Cada dimecres, els Regidors i Regidores de l´equip de Govern passaràn pels micros de la nostra emissora per a parlar-nos del treball que realitzen en les seues àrees. A més d´escoltar el programa en directe, podreu vore cada divendres a les Xarxes Socials de l´Ajuntament el vídeo de l´entrevista.

Ací vos deixem el primer dels vídeos-resum amb l´entrevista realitzada al primer programa, a Elia Verdevio, com a Regidora d´Esports, de Comunicació i d´Agricultura:

Bétera prop de tu – Elia Verdevio 05/02/2020

¿Conoces 🔹Bétera prop de tu🔹?El pasado miércoles la Alcaldesa de Bétera, Elia Verdevío, inauguró un nuevo espacio radiofónico en Ràdio BéteraTe lo perdiste❓Disfruta del vídeo resumen aquí 👇 o escucha el programa íntegro en 👉 https://bit.ly/2OHnKJs

Publicada por Ayuntamiento de Bétera en Viernes, 7 de febrero de 2020

I si voleu el programa integre, podeu escoltar el nostre podcast ací:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %


Esta temporada estrenem una nova proposta radiofònica amb la col·laboració de l´Ajuntament de Bétera i la Regidoria de Comunicació. Gràcies a esta proposta, cada dimecres a partir de les 12 h ens visitaran els Regidors de l´equip de govern del nostre Ajuntament. Aprofitarem per a parlar de les seues delegacions i dels projectes de futur per a Bétera. Ens parlaran de l´estat actual del municipi, i que els agradaria desenvolupar ací. A més el programa es registrarà també a través de vídeo. Una gravació que serà compartida cada divendres a les xarxes socials del mateix consistori.

A més, teniu disponible el podcast del programa a la nostra web.


Horari d´emissions: Dimecres 12 h.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies