Podcast

Vistes: 264
0 0

Baül musical és un programa radiofònic on cada diumenge Pepe Navarro ens ofereix un espai que no és deixa influenciar per modes o tendències. Si t’agrada la música clàssica, l’opera o la sarsuela; en ell sonen. Si gaudeixes amb la música de cinema, d’orquestres, big bands o jazz; en ell pots trobar-les. Que t’agradaria sentir música tradicional, popular o folk d’ací o d’allà; també. Si el que busca l’oient són els grups instrumentals, el rock, el pop, baladistes o cantautors que canten en llengües que entén, estàn presents a aquest espai que tampoc deixa de banda temes infantils, cançó humorística o altres estils.

Des de Ràdio Manises ens arriba este projecte a través de la XEMV.

Diumenge de 11 a 12h.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %