Andando y Viendo

Andando y viendo
Vistes: 768
1 0
Temps de lectura1 Minuts, 45 Segons

Andando y viendo

“Andando y viendo” és cultura, intel·ligència emocional, és bon humor i moltes coses més, ja que vos presentem este magazín cultural ple de propostes per a fer, per a sentir, per a gaudir, per a inspirar-nos i per a escoltar amb tots els sentits.

Cada Dimarts naveguem per les emocions per a apropar-nos bona música, cinema, series, teatre, literatura i tot acompanyat sempre d´un gran somriure.

El format del programa és molt senzill, Raquel s´encarrega d´obrir el programa amb una notícia curiosa i divertida d´actulitat. Seguidament Javi ens compta una història de superació que ens inspira a la vegada. Raquel a través de tres cançons filades, ens parla d´un gènere musical, de curiositats de grups i artistes o les seues lletres. 

Però si una cosa caracteritza a aquest programa són les seues entrevistes, on ens visiten artistes, músics, psicòlegs i qualsevol persona que tinga alguna cosa que explicar-nos. A més, no és d´extranyar que els convidats ens toquen la seua música en directe, en format acústic.

Per acabar-ho d´adobar, podeu seguir també el nostre programa a través del nostre perfil de Facebook.

I recordeu, aquesta nova temporada tenim nou horari, de 19 a 20:30h.


Horari d´emissió: DImarts de 19 a 20:30h

No oblideu donar-li m´agrada al nostre perfil de Facebook on també emetrem els programes en directe:

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %