Podcast Ràdio Bétera

Vistes: 812
2 0

Sempre hem volgut que Ràdio Bétera siga de totes i tots els habitants del nostre poble. Per això, vos oferim l´oportunitat de ser part important de la nostra programació, siguent el protagonista.

Com pots fer-ho? Es molt senzill, si tens una idea que vols desemvolupar, un tema del qual tractar o parlar, fica´t en contacte amb nosaltres, concertem una cita, i mirem de com fer-ho realitat.

Si no tens una idea, però saps que t´agrada la ràdio, i que d´alguna forma t´agradaría començar en aquest món, també pots ficar-te en contacte amb nosaltres, i t´oferirem fórmules diferents per a que pugues començar i trencar el gel, fent de col·laborador per altres espais, o donant-te un que s´ajuste als teus gustos. Voràs com t´ajudarem a que pugues començar la teua andadura radiofónica.

I si sou una associació local i voleu informar als vostres socis de les vostres activitats, voleu ampliar la vostra cobertura, o simplement voleu implementar la ràdio dins de les vostres tasques,  igualment fiqueu-vos en contacte amb nosaltres, vos ajudarem, vos assessorarem en tot lo necessari, vos donarem flexibilitat a l´hora de triar els horaris, i vos donarem totes les facilitats possibles per a que sigau una part important d´esta emissora.

Com podeu ficar-vos en contacte amb nosaltres? Pues de qualsevol d´estes formes:

961 69 83 21  de 9 a 14h.

radiobetera@betera.es

Ràdio Bétera

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies