Nou disseny per a la WEB de Ràdio Bétera

Vistes: 171
0 0
Temps de lectura1 Minuts, 14 Segons

Ja tenim nou disseny per a la nostra pàgina web. Hem actualitzat el disseny, amb nova estructura, nous colors, i entre les novetats, hem camviat el menú de lloc, deixant-lo en la part central superior de la pàgina. A més el nou disseny també té versió per als smartphones.

Hem penjat ja les fitxes i els horaris dels programes que esta temporada 17-18 formaràn la graella de la nostra emissora. També vos oferirem próximament una biblioteca amb tots els programes que s´han realitzat a    l´emissora per a escoltar on-line o descàrrega.

També tenim la secció on podreu tindre més informació de les nostres locutores i locutors.

Com sabeu, desde esta temporada també hem passat a integrar-nos en la Xarxa d´Emissores Municipals Valencianes, i entre els molts avantatges que anem a tindre, un d´ells es que podem compartir els nostres programes, i rebre d´altres emissores locals per oferir-vos una programació molt més completa de la que teniem fins ara, sempre mantenint el caracter localista i participatiu que ens ha acompanyat sempre.

A la secció media vos mostrarem fotos i documents històrics de la nostra emissora.

I com sempre, podeu contactar-nos, o escoltar-nos en temps reial on-line, a qualsevol part del món.

Moltes novetats enguany, moltes més que aniràn arribant. No deixes de seguir-nos i estar sempre al dia de tot lo que volteja a Ràdio Bétera, perqué, més que mai, volem estar sempre amb tú.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %