Club de Montaña

Logo Club de montaña
Vistes: 846
1 0
Temps de lectura1 Minuts, 7 Segons

Club de Montaña

Cada quinze dies, a Club de montaña anem a parlar justament, de la muntanya. Hui en dia cada vegada es més la gent que s´acosta a ella per a practicar diferents modalitats d´esports, tant d´aventura com més tranquils. Des de el senderisme a l´escalada, passant per activitats aquàtiques o de neu i gel. Ens fixarem també en carreres de muntanya o esports extrems. Tots tindràn cabuda al nostre particular Club.

Però no tan sols anem a parlar d´esports, ja que la muntanya també es lloc per a disfrutar, per a contemplar la natura, per a fer fotografíes o simplement per a relaxar-se.

Totes les setmanes tindrem una entrevista important, amb un esportista destacat, un guía o professional, un club esportiu, o inclús gent amateur que practica qualsevòl modalitat sense més interés que disfrutar- la.

Altra cosa que ens encanta de la muntanya es poder gaudir-la també a casa. Ho farem a través dels llibres, històries i llegendes, fites importants d´alpinistes, o les biografíes més destacades, que ocasionalment també vos explicarem al nostre espai radiofònic.

I per si fora poc, tenim una ruta de senderisme per la Comunitat Valenciana per a inspirar-vos i animar-vos a caminar.

Emissió: Dijous a les 19h.

Logo Club de montaña
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %