Podcast

Vistes: 396
1 0

Club de Montaña

Cada quinze dies, a Club de montaña anem a parlar justament, de la muntanya. Hui en dia cada vegada es més la gent que s´acosta a ella per a practicar diferents modalitats d´esports, tant d´aventura com més tranquils. Desde el senderisme a l´escalada, passant per activitats aquàtiques o de neu i gel, de carreres de muntanya o esports extrems. Tots tindràn cabuda al nostre particular Club de montaña. Tindrem totes les setmanes una entrevista important, amb un esportista destacat, un guía o professional, un club esportiu, o inclús gent amateur que practica una modalitat sense més interés que disfrutar amb la seua activitat. Emissió: Dimecres a les 19h.
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %