Bétera al dia

Vistes: 499
1 1
Temps de lectura46 Segons

El magazín matinal de Ràdio Bétera. Un programa complet, on podreu escoltar continguts de tot tipus, sempre amb un ull pendent de l´actualitat local. Les seccions que tenim preparades enguany són molt diverses, com el repàs a la premsa diària, l´oratge amb la col·laboració de la web de Jordi Payà www.oratgenet.com, trànsit, farmàcia de guàrdia, efemèrides, santoral i aniversari de famosos, ecologia, esports locals i nacionals, cuina valenciana, viatges, original i còpia, repàs del cinema, agenda cultural, salut amb Mª Teresa Sánchez. I com sempre molta música que no pararà de girar durant tot el matí, amb clara influència a les dècades del 70, 80, 90 i el pop actual.
Programa conduït per David Cañadas.

Horari d´emissió: De Dilluns a Dijous de 9h a 12h, i Divendres de 9 a 10h.

betera al dia
David Cañadas realitzant Bétera al dia
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %