Podcast

Vistes: 527
1 0
¡Cómo están ustedes! arriba a la seua segona temporada. Un programa que arreplega l´esperit de la secció sobre televisió que fèiem al programa Bétera al dia, i en el que anem a parlar tots els divendres al matí sobre la televisió nacional, les series, les novetats, els canvis de presentadors, o les noves propostes que arriben, farem crítiques d´alguns espais. També parlarem sobre programes antics, recordarem grans moments televisius, farem especials cada cert temps, o viurem Eurovisió com sabem nosaltres. ¡Cómo están ustedes! està presentat per Ana Cañadas i amb l´ajut de David Cañadas, tenim clar que l´humor no faltarà a aquest programa. Horari: Divendres de 11 a 11:30h
Happy
Happy
67 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
33 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %