Podcast Ràdio Bétera

Vistes: 507
1 0

¡Cómo están ustedes! és un clàssic ja de la nostra emissora. Un programa que arreplega l´esperit de la secció sobre televisió que fèiem al programa Bétera al dia, i en el que anem a parlar tots els divendres al matí sobre la televisió nacional, les series, les novetats, els canvis de presentadors, o les noves propostes que arriben, farem crítiques d´alguns espais. També parlarem sobre programes antics, recordarem grans moments televisius, farem especials cada cert temps, o viurem Eurovisió com tan sols sabem nosaltres.
¡Cómo están ustedes! està presentat per Ana Cañadas i amb l´ajut de David Cañadas, tenim clar que l´humor no faltarà a aquest programa.

Per tant, si voleu estar al dia de les notícies de la televisió, vos esperem!


Horari: Divendres de 11 a 11:30h

¡Cómo están ustedes!
Happy
Happy
67 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
33 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies