El Mensajero

Logo EL Mensajero
Vistes: 886
2 0
Temps de lectura1 Minuts, 15 Segons

El Mensajero

El Mensajero pots escoltar-ho tots els dimecres, de la mà de Salo Ibañez. A través de la seua col·lecció de discos de vinils, continuarem descobrint els discos més enrevessats del Rock. Cançons menys conegudes, bandes de qualitat provada, però que se n’ixen del circuit comercial i habitual de les ràdio fórmules tradicionals. 

Un recorregut musical diferent, atípic, però musicalment enriquidor. Salo repartirà qualitat sonora d´una forma mai vista a la nostra emissora de ràdio. Un programa on tota la música que sona es reproduïda en format vinil, per a gent apassionada de la música rock.

I és que el rock és, en definitiva, el fil conductor d´aquest programa que ens fa viatjar a través dels solcs dels plàstics. Un viatge per diferents estils, com el rock progressiu, el rock simfònic, el hard -rock, el punk o el “garage”. També alguns dies ens mourem per altres estils com poden ser el blues, el jazz i alguns dels seus derivats. Inclús l ´electrònica experimental te cabuda.

Si busqueu un programa exigent, aquest es el vostre espai radiofònic. 


Horari: Dimecres de 23h a 0h.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %