Fórmules musicals

La música a la nostra emissora es una de les parts fonamentals i que intentem tractar amb més cura, identificant diferents horaris i respectant molt l´audiència potencial que tenim segons el dia i l´hora d´emissió. Estes diferents fórmules musicals habitualment estàn punxades desde el mateix ordinador en format "automàtic", amb uns formats predeterminats per a que sone en cada moment del dia el que desde l´emissora entenem que ha de sonar, i les dividim d´esta forma:

– Fórmula Melodia: Es la música seleccionada per als matins. Habitualment comença alrededor de les 7 del matí, i podreu escoltar música melòdica, grans éxits de hui i de sempre, desde els anys 60 fins música més actual, sempre dins dels estils del pop melòdics. També podreu escoltar algùn clàssic del rock, cançó espanyola, en valencià o en anglès i inclús alguna banda sonora de pelis molt conegudes.

– Fórmula Jove: El seu nom ja ho indica, es la música més actual dedicada a la joventut del municipi. Desde les 15h fins les 21h, en el moment en el que no tenim cap programa, podreu escoltar aquesta fórmula musical que abarca diverssos estils actuals, pop-rock nacional i internacional, electrollatí, reggeaton, rap, hip hop, trap, dance, etc. Les darreres tendències musicals comercials seràn les protagonistes absolutes de les vesprades de la nostra emissora.

– Fórmula en Valencià: Encara que durant tot el dia a les diferents fórmules citades, pot sonar música en valencià, de 21 a 22h, tenim una hora en la que tot el que sona, ho fà amb música produida a la Comunitat Valenciana, en Valencià.

– Fórmula Nocturna: Durant les nits entresetmana, la música que emitim dona un gir de 180º. Desde la 1 de la matinada fins les 7, el jazz, el blues, el chill-out i el flamenc instrumental més pur, son els protagonistes de les nostres ones musicals. Música calmada, relaxada, per ajudar-te a relaxarte o acompanyar-te durant les hores nocturnes. 

– Fórmula Clàssica: Els diumenges pel matí, es la música clàssica i les bandes valencianes les que tenen tot el protagonisme. Desde les 8 del matí fins les 11h, les persones més melómanes disfrutareu amb la selecció que vos preparem habitualment.

– Fórmula Disco: El cap de setmana, i sobretot la nit, sol ser un bon moment per a alliberar tensions, ballar, disfrutar, anar de festa. Nosaltres volem contribuir a eixos moments de diverssió, i per això desde la nostra emissora vos preparem cada divendres i dissabte nit, d´una selecció musical per a fer-ho. Música dance actual, house, techno, EDM, trance, barrejats amb sessións dels millors dj´s del planeta a les millors festes i festivals del món. També música remember i sessions antigues de discoteques valencianes, o sessions del nostre dj resident, Dj Rapon. Nits en les que la festa, la fiquem nosaltres.