Melodías Cósmicas

melodías cósmicas
Vistes: 739
0 0
Temps de lectura52 Segons

Melodías Cósmicas

Melodías Cósmicas és un programa que podràs disfrutar tots els dimecres a partir de les 19:30.

Cada setmana podreu escoltar de la mà de Juanjo Mestre, un programa dedicat al pop-rock alternatiu, amb novetats musicals, també repàs d´agenda i concerts, i els clàssics cósmics on gaudim de l´analisi d´un disc històric triat per JJ, que normalment està d´aniversari i ha sigut clau en la història de la música.

A banda, alternativament i quant l´ocasió ho mereix, tenim entrevistes a grups i artistes destacats que sempre tenen coses molt importants que explicar-nos.

Un projecte ideal per a persones que busquen una selecció musical selecta, fora de l´àmbit comercial. Un espai diferent, on la música és la principal ferramenta i ens fa de fil conductor d´esta hora musical que no deixa a ningú indiferent. 

A banda no deixeu de donar-li “M´agrada” a les xarxes socials del programa:


Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %