Ana Cañadas

Vistes: 190
0 0
Temps de lectura38 Segons

Ana Cañadas col.labora en la nostra emissora desde el seu inici. Actualment podeu escoltar-la el Divendres al magacín “Bétera al dia” parlant de l´actualitat setmanal de la televisió. Però a més ha estat en multitud de nits electorals, repartint sort al sorteig de “la grossa de Nadal”, parlant amb els xiquets del col.legi Lloma del Mas, o al carrer durant Falles o Fires comercials, a més d´haver realitzat un programa “Històries” de reportatges sobre la història o l´actualitat local, entre altres moltes coses.

Periodista de professió, la ràdio ha estat present sempre en la seua vida professional, sempre lligada als esports, o l´actualitat informativa. També ha treballat a premsa escrita, i ha arribat a realitzar cobertures del mundial de motociclisme.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %