Nous programes que comencen hui

Vistes: 142
0 0
Temps de lectura42 Segons

Durant estos propers dies, anem a anar introduïnt nous programes a la nostra graella de programació. Esta vesprada a les 18h, comencem a emetre “Xé que animals“, un programa al voltant del món animalista, l´animalisme o consells veterinaris. Un programa que ens arriba desde la població veïna de Ribaroja. També desde hui, totes les vesprades, de 21 a 22h, escoltareu mùsica només en valencià. Durant tot el dia, es programa mùsica al nostre idioma barrejada amb l´anglés o el castellà, però en esta nova franja, el valencià serà l´ùnic protagonista. I a partir de les 22h, desde Alzira Radio en arriba la proposta de “La hora más corta“, un programa dedicat al jazz, amb la presentació de Rafa Roca.

Ja sabeu, estem preparant una nova Ràdio Bétera, més completa, més propera, més preparada, esperem comptar amb tú.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %