Hui estrenem Parlar per parlar, El rincón del arte i Kaja de Ritmos

Vistes: 165
0 0
Temps de lectura1 Minuts, 15 Segons

Hui dijous, estrenem tres noves propostes a la nostra emissora, com son Parlar per parlar, El rincón del arteKaja de ritmos.

Parlar per parlar es un programa dedicat a l´ensenyament del valencià, i durant 20 minuts, ens ensenya com poder expressar-nos correctament, tant a nivell escrit com oral. Un programa realitzat pel llingüista Jordi Gimenez, que ens arriba desde la Xarxa d´Emissores Municipals Valencianes, i que està produït a Alzira Radio. Podeu escoltar-ho tots els Dijous a partir de les 13:30h, i els Dissabtes pel matí a les 12h.

També el flamenc va a tindre el seu moment a la nostra emissora. Desde Ràdio Albal ens arriba El rincón del arte. Una proposta molt flamenca en la que a través d´entrevistes, agenda o actualitat, estareu informats totalment de tot lo que envolta al món del flamenc. Un programa d´una extensa trajectoria que aterra a la nostra emissora, els dijous a les 22h.

La següent proposta, Kaja de ritmos, es una proposta que ens arriba desde Radio Túria. Un programa que tracta la cultura urbana, i els estils musicals mes urbans com son el hiphop, el rap o el dancehall. Podreu escoltar-ho tots els dijous a partir de les 17h, i els diumenges a partir de les 18h. Encara que hui, dia d´estrena, començarà a les 16:30, ja que també hui hem d´avançar una hora l´inici del programa Corred al cine ¡Insensatos! per motius d´agenda.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %