Podcast Ràdio Bétera

Vistes: 16
0 0

Hui, a partir de les 13:30h, una nova entrega de Parlar per parlarun programa que t´ensenya a parlar i escriure en valencià.

Esta vesprada continuarem la nostra marxa habitual amb Kaja de ritmos, cultura urbana, hip-hop i rap a partir de les 17h. Seguidament els amics de Corred al cine ¡Insensatos! seràn els protagonistes desde les 19h. Hora i mitja de series, televisió i cinema.

I el dia l´acabem a ritme de guitarres flamenques, percusions, i molt de duende amb El rincón del arte(22h).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies